torstai 6. helmikuuta 2014

Suomalaisen nukketeatterin päivä 11.2.2014 Noormarkussa

Hei Sinä, satakuntalainen nukketeatteritaiteen ystävä!
Tervetuloa viettämään SUOMALAISEN NUKKETEATTERIN PÄIVÄÄ ja SUOMEN UNIMAN 30-VUOTISJUHLAN VARJOGAALAA Noormarkkuun tiistai-iltana 11.2.2014 klo 17!

Teetkö tai oletko joskus tehnyt nukketeatteria Satakunnassa? Oletko muuten vain kiinnostunut nukketeatterin yllätyksellisestä maailmasta? Tule viettämään mukava ilta nukketeatterin ystävien parissa, vaihtamaan kuulumisia ja ideoimaan yhteisiä tapahtumia!

Vuosi sitten kokoonnuimme ensimmäistä kertaa suomalaisen nukketeatterin päivän merkeissä Porissa pitkän pöydän ääreen rupattelemaan. Tänä vuonna iltaan tuo lisäsäväyksen Suomen UNIMAn 30-vuotisjuhla, joka järjestetään samaan aikaan Helsingissä. Pyrimme olemaan heti klo 17 virtuaalisesti yhteydessä kuvapuhelimen (Skype) välityksellä pääkaupunkiin, ja nostamaan maljan 30-vuotiaan valtakunnallisen nukketeatteritaiteen yhteistyöjärjestön Uniman kunniaksi. Illan aikana keskustellaan nukketeatterista ja sen mahdollisuuksista maakunnassamme ja nautitaan yhteisestä iltapalasta sekä Nukkero ry:n järjestämästä yllätysohjelmasta. Toivomme, että kaikki innokkaat tuovat mukanaan teatterinukkeja tai muuta nukketeatteriin liittyvää materiaalia muiden nähtäväksi, tutkittavaksi ja koettavaksi. Illanviettoon voi liittyä myös klo 17 jälkeen!

Tilaisuus on maksuton. Jotta purtavaa osataan varata riittävästi, toivomme, että ilmoitatte tulostanne Liisalle joko sähköpostitse jecon (at) netti.fi tai puhelimitse 044 - 270 98 09. Kiitos!

SUOMALAISEN NUKKETEATTERIN PÄIVÄ
tiistaina 11.2. klo 17 - …
Galleria Liisa Ekqvistissä
(Vanha Vaasantie 13, Noormarkku)
TERVETULOA!

Sydämellisin talviterveisin,
Nukketeatterin läänintaiteilija Roosa Halme, 
Taiteen edistämiskeskuksen Porin sivutoimipiste
Galleristi ja nukketeatteritaiteilija Liisa Ekqvist, Nukkero ry
PIP-Fest 2014 (The 4th Pori International Puppetry Festival)