lauantai 6. huhtikuuta 2013

Aikuisten nukketeatterimatka Turkuun 20.4.2013: Shakespearen Myrsky!

Tervetuloa PIP-Festin  (Pori International Puppetry Festival) teatterimatkalle lauantaina 20.4.2013 Turkuun TEHDAS Teatteriin katsomaan ainutlaatuinen nukketeatterisovitus William Shakespearen klassikkonäytelmästä Myrsky. Esitys alkaa klo 14 ja sen kokonaiskesto on 2 tuntia.
Yhteiskuljetusbussi lähtee Noormarkusta (n.klo 11), pysähtyy Porin keskustassa Satakunnan taidetoimikunnan edessä (Antinkatu 6 B) ja Raumalla ja palaa illalla samaa reittiä takaisin. Kellonajat vahvistamme ilmoittautuneille.
Reissun hinta on 45 euroa, paikkoja on 30. Ilmoittautua voit sähköpostitse: roosa.halme@minedu.fi tai puhelimitse 0295 330 824/Roosa. Lähetämme Sinulle sähköpostitse vahvistuksen sekä viitenumeron maksua varten. Sitovat ilmoittautumiset tiistaihin 9.4. klo 10 mennessä. Kiitos!
Lue lisää esityksestä…
"Myrsky on lumoava suuren yleisön teos" (Helsingin Sanomat) http://www.hs.fi/arviot/Teatteri/Myrsky+on+lumoava+suuren+yleis%C3%B6n+teos/a1361591318274
Turkulaiset nukketeatterintekijät tarjoavat aimo annoksen visuaalista kulttuuria, kun TEHDAS Teatterin lavalle nousee nukketeatterisovitus William Shakespearen klassikkonäytelmästä Myrsky.
Kaukana merellä on saari, joka on ehkä totta, ehkä satua. Se on myrskynsilmä, pysähtynyt hetki ja Milanon syrjäytetyn herttua Prosperon viimeinen yritys uskoa ihmisen hyvyyteen. (suom. Matti Rossi)
Myrskyssä yhdistyvät lähes fotorealistisen tarkat luontolavasteet projisointeineen sekä rosoisuudessaan inhimilliset nukkehahmot. Vahvasti visuaalinen näyttämökuva vie matkalle toiseen maailmaan ja lämpimän huumorin keinoin kerrotaan kuuluisa tarina Prosperosta ja Mirandasta – katkeroituneesta isästä ja aikuiseksi kasvavasta tyttärestä.
Myrsky on Turun maineikkaan nukketeatterikentän yhteisponnistus, suuruudenhullu utopia, joka täyttää näyttämön kymmenpäisellä nukke- ja esiintyjäkaartillaan.

Ohjaus ja dramatisointi Merja Pöyhönen
Ohjaajan assistentti Outi Sippola
Nuket Heini Maaranen
Lavastus Johanna Latvala
Puvustus Maiju Tainio
Projisoinnit Veera Lehtola
Musiikki ja äänisuunnittelu Antti-Juhani Manninen
Valosuunnittelu Saija Nojonen
Lavalla Pia Kalenius, Toni Kandelin, Leena Lahikainen, Jaakko Lilja, Joona Lindberg, Niina Lindroos, Nanna Mäkinen, Alma Rajala, Riina Tikkanen, Lotta Virtanen
Tuotanto: TEHDAS Teatteri ja Aura of Puppets

TEHDAS Teatteri sijaitsee Manillan vanhassa teollisuuskiinteistössä, aivan Aurajoen tuntumassa (Itäinen Rantakatu 64, Turku). TEHDAS Teatterissa on tarjolla ainutlaatuista teatterin taikaa intiimissä, historiaa tihkuvassa tunnelmallisessa miljöössä. Kontakti yleisön ja esiintyjien välillä syntyy luonnostaan, sillä katsomoon mahtuu kerrallaan 60 katsojaa.

www.tehdasteatteri.com
Caliban

Gonzalo

Trinculo